17.05.2023

Η Profile Software συμμετέχει ως Bronze Χορηγός στο Middle East Banking Innovation Summit (MEBIS) 2023, που θα διεξαχθεί στις 17-18 Μαρτίου 2023, στο Jumeirah Emirates Towers, Dubai, UAE, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Expotrade Middle East FZ-LLC.

Το MEBIS είναι η εκδήλωση τραπεζικής τεχνολογίας με τη μεγαλύτερη επιρροή και παρουσία στην περιοχή της ευρύτερης Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Για περισσότερο από 12 χρόνια, φέρνει κοντά τραπεζίτες, τραπεζικούς και παρόχους λύσεων, δημιουργώντας μια πλατφόρμα για μάθηση και επιχειρηματική δραστηριότητα. Το συνέδριο συγκεντρώνει περισσότερα από 400 ανώτερα τραπεζικά στελέχη και ηγέτες fintech από όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, παρέχοντας την τέλεια πλατφόρμα για δυναμικές, κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συζητήσεις με σημαντικούς εμπειρογνώμονες και ηγέτες του κλάδου.

Η Profile Software θα παρουσιάσει όλο το εύρος των λύσεων Τραπεζικής και Διαχείρισης Επενδύσεων που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων πλατφορμών Finuevo Digital, Finuevo Core, Axia Suite και Acumen.plus. Τα στελέχη της εταιρείας θα αναδείξουν την αξία που προσφέρουν οι παραπάνω λύσεις και τα συνολικά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση τους, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν να επιτύχουν στην πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η Profile Software συμμετέχει για ακόμη μια φορά σε αυτή την εκδήλωση, καθώς θεωρεί ό,τι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πρέπει να ακολουθούν τις ανατρεπτικές τάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να φθάσουν στην ψηφιακή ωριμότητα, να αγκαλιάσουν τις νέες τεχνολογίες και τον μετασχηματισμό, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών σε ένα εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο.

Επισκεφθείτε το περίπτερο μας για να μάθετε περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ, ενώ για να πραγματοποιήσετε εγγραφή, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.