17.05.2022

Η Profile Centevo, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λύσεων για Asset/Fund Management στη Σκανδιναβία, συμμετέχει στο Fondsdagen, που θα διεξαχθεί στις 19 Μαϊου στο Όσλο της Νορβηγίας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Norwegian Fund and Asset Management Association (VFF) και απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη του κλάδου. Πρόκειται για ένα ετήσιο θεσμό, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Fund Management κλάδου στη Νορβηγία, προάγοντας την επιτυχία και τη βιωσιμότητά του μέσω της θεματολογίας που αναπτύσσει.

Στο συνέδριο, η Profile Centevo θα παρουσιάσει το Centevo Suite, μια ολοκληρωμένη λύση που ενδυναμώνει τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, προσφέροντας πλήρη αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών τους.

Το Centevo Suite υποστηρίζει τους τομείς Asset, Fund, Portfolio Management, Pension Funds και Family Offices, προσφέροντας mobile-first δυνατότητες για τις λύσεις που απευθύνονται στους τελικούς χρήστες, όπως επίσης και για τις λύσεις διασύνδεσης και back-office. Η καινοτόμος τεχνολογία, η ευέλικτη παροχή των υπηρεσιών και η αυτοματοποίηση εξασφαλίζουν πλήρη υποστήριξη στις ανάγκες των πελατών. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία στις αγορές της Νορβηγίας και Σουηδίας, καθιστούν την Profile Centevo το ιδανικό εταίρο στην Σκανδιναβία.

Ως μέλος του ομίλου Profile, του διεθνούς οργανισμού ανάπτυξης λογισμικού με παρουσία σε 45 χώρες, η Profile Centevo προσφέρει νέες πλατφόρμες για την υποστήριξη του χρηματοοικονομικού κλάδου στη Σκανδιναβία, που περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα λύσεων για Core, Digital Banking και Treasury, Risk & Compliance, όπως επίσης και για Investment Management.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Norwegian Fund and Asset Management Association εδώ.