28.11.2022

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, υποστηρίζει το Συνέδριο της Ναυτεμπορικής, Ελληνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα, που θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου 2022, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου Αθηνών.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι προκλήσεις και ευκαιρίες που αναδύονται στο περιβάλλον της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, σε ένα απρόβλεπτο μέλλον. Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η θεματολογία του συνεδρίου αποτελούνται από επικείμενες αναλύσεις για την ενεργειακή ακρίβεια και τον υπερ-πληθωρισμό – που «βάλλουν» κατά της παγκόσμιας οικονομίας – τα υψηλά επιτόκια, τις ακριβές πρώτες ύλες και τις ανατροπές στα logistics, που αλλάζουν τις ισορροπίες στην επιχειρηματικότητα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένες πολιτικές προσωπικότητες, καθώς επίσης και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και φορέων, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών κορυφαίων εταιρειών, καλύπτοντας την πλειονότητα των κλάδων που απαρτίζουν την ελληνική οικονομία. Στο συνέδριο, θα αναλυθεί η σημασία και η συνεισφορά των επενδύσεων, του τουρισμού και των εξαγωγών, για τη στήριξη του ελληνικού ΑΕΠ και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εκδηλώσεις που εστιάζουν στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, η Profile Software υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.